Megalakult a Zamárdi Nyitva Vállalkozói Egyesület

Az egyesületünk azért jött létre, hogy képviselje az idegenforgalomban, vendéglátásban dolgozó helyi vállalkozások érdekeit, és építő jellegű javaslatokkal, munkával hozzájáruljon Zamárdi fejlesztéséhez. Tavaly szeptemberben a Zamárdi Vállalkozói Fórum létrehozásával kezdtük, ahol egy asztalhoz tudtuk ültetni helyi vállalkozókat, városunk vezetőit és a nagy nyári fesztiválok szervezőit is.

Közös eredményünk a Zamárdi Nyitva! akció elindítása, a Zamárdi Repohár megvalósítása, és közreműködésünkkel kerültek ki a szabadstrandon található értékmegőrző szekrények nyár elején. A fórumon belül 2023 tavaszán formálódott ki az egyesület a legaktívabb tagokból.

A továbbiakban az egyesület hívja össze a havonta megtartott Zamárdi Vállalkozói Fórumot, amelyen egyesületi tagság nélkül is bárki részt vehet, eszmét cserélhet, vagy javaslatot tehet. Az egyesület működteti a nyári szezonon kívül is nyitva tartó éttermeket, szálláshelyeket bemutató zamardinyitva.hu honlapot, a Zamárdi Repohár rendszerét és szervezi az őszi-tavaszi Zamárdi Nyitva! kampányt.


Bízunk benne, hogy az érdekelt feleket összefogva, a közös érdekeket megtalálva, konstruktív javaslatokkal és kritikával tevékenyen hozzá tudunk járulni Zamárdi fejlődéséhez.

 

Vass Máté
elnök

Kiss Annamária, Kaposvári Péter, Horváth Sándor, Kiss Ádám

elnökségi tagok